Recos Computers - computers
Recos Computers - notebooks
Recos Computers - monitoren
Recos Computers - printers
Recos Computers - onderdelen en accessoires
Recos Computers - computers
Recos Computers - notebooks
Recos Computers - monitoren
Recos Computers - printers
Recos Computers - onderdelen en accessoires
previous arrow
next arrow

Hulp op afstand (ROLS)

Recos Computers biedt u een hulp op afstand service voor klanten die daarvoor een abonnement hebben afgesloten. Het concept, ROLS genoemd, werkt volgens het principe dat wij ( Recos Computers ) tijdelijk uw computer of laptop overnemen om bepaalde problemen trachten op te lossen. Mocht dat op wat voor wijze niet mogelijk zijn, kan alsnog gevraagd worden uw apparaat binnen te brengen voor reparatie of onderhoud.

Tijdens het afsluiten van het abonnement heeft u een email ontvangen met daarin een link waarmee u een communicatie module heeft kunnen downloaden. Door middel van deze module kan er een verbinding worden gemaakt tussen uw computer/laptop en onze technische dienst. Voordat deze verbinding tot stand kan worden gebracht dient u eerst onder kantoor tijden contact op te nemen met onze technische dienst via het nummer: 0031(0)497-556929 

Online-Service
Klik voor een abonnement hulp op afstand (ROLS)

Tijdens deze service sessie bent u telefonisch verbonden met onze technische dienst. In sommige gevallen zal er geadviseerd worden het gesprek te beëindigen, maar zal de verbinding met uw computer nog in stand blijven. 

Uw toestemming zal ten aller tijden moeten gelden voor een service sessie en beide partijen kunnen op elk moment de verbinding verbreken. Uw digitale veiligheid is derhalve gewaarborgd.