Recos Computers - computers
Recos Computers - notebooks
Recos Computers - monitoren
Recos Computers - printers
Recos Computers - onderdelen en accessoires
Recos Computers - computers
Recos Computers - notebooks
Recos Computers - monitoren
Recos Computers - printers
Recos Computers - onderdelen en accessoires
previous arrow
next arrow

XS4ALL

logo XS4ALL

XS4ALL de premium dochter van KPN telecom, levert sinds jaar en dag internet diensten en heeft daardoor een prominente plaats ingenomen in de lijst van providers.

Bij XS4ALL zijn de modules eenvoudig samen te stellen, van puur internet tot een totaal pakket van internet, telefoon en interactieve TV. XS4ALL staat bekend om zijn snelle response en service zodra er storingen optreden in het netwerk en is als enige in staat om direct te schakelen naar de koper backup lijn om toch, zij het met een beduidend lagere kwaliteit, de diensten te blijven aanbieden (*)

Door o.a. deze service en de snelle helpdesk response vallen de abonnementen van XS4ALL in de hogere prijsklasse en worden deze voornamelijk verkocht aan klanten met de wens ongestoord diensten te ontvangen of kleinbedrijven die zich geen langdurige stroringen kunnen veroorloven. 

Vanwege het feit dat moederbedrijf KPN heeft besloten uitsluitend met het KPN merk verder te willen gaan en bijvoorbeeld al gestopt is met de merknaam Telfort, is tot op heden ( 1 mei 2019 ) nog niet beslist of het merk XS4ALL als eigen bedrijf zal doorgaan of niet.

Abonnementen zijn uitsluitend via de website van XS4ALL af te sluiten: https://www.xs4all.nl

Terug naar boven